Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Ingrediente:

  • 300 g carne de vita
  • 250 g ciuperci champignon
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1 felie telina
  • 1 ou
  • 4 linguri de faina
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • sare si piper

Mod de preparare:

  1. Taiati carnea cuburi, curatati si taiati ciupercile in 4. Curatati morcovii si taiati felii. Maruntiti ceapa si telina. la calit intr-o tigaie cu o lingura de ulei, ceapa si telina, dupa ce ceapa e transparenta puneti 1 lingura de boaia si amestecati, lasati 1 minut. Luati de pe foc si transferati compozitia in vasul aparatului Crock Pot.
  2. Puneti in vasul ceramic al aparatului Crock Pot carnea, morcovii, ciupercile si turnati apa cat sa acopere. Condimentati cu sare si piper. capacul aparatului slow cooker Crock Pot, 7 L Digital si setati functia High, iar timpul de gatire pentru 4 ore.
  3. Inainte sa fie gata supa, amestecati oul cu faina intr-un bol, mai adaugati faina daca este necesar, trebuie sa obtineti un aluat moale spre consistent. Condimentati cu sare si piper. Incalziti 2 litri de apa si cand apa fierbe, incepeti sa puneti cu o lingura din compozitia de ou, lasati sa fiarba si verificati in 10 minute. Galustele sunt gata cand s-au facut bine in interior.
  4. Strecurati si adaugati galustele in vasul de slow cooker. Amestecati totul si Supa de vita cu galuste la Slow Cooker este gata!
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Cotlet de porc cu sos de ceapa la Slow Cooker
Smoothie cu fructe si fulgi de ovaz