Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

 Am servit sos alb cu parmezan langa impreuna cu wedges sau se mai poate servi impreuna cu chipsuri tortilla. Sosul se mai poate servi si pe orice fel de salata.

Ingrediente

  • 300 g iaurt grecesc 10 % grasime, sau smantana
  • 2 maini parmesan ras
  • 4, 5 catei de usturoi, pisati fin
  • ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

  1. Amestecati usturoiul pisat fin, ca si pentru mujdei, adaugati cate un strop de ulei si continuati procedeul pana cand devine o pasta cremoasa.
  2. Punei treptat iaurtul, continuand sa amestecati.
  3. Adaugati parmezanul ras si condimentati cu sare si piper, proaspat, dupa gust.
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Spaghetti cu ansoa, sos de rosii si rucola
Tagliatelle cu spanac