Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Chicken fingers cu susan sau aceste minunate fasii de pui invelite in susan sunt genul de mancare pe care il gatesti usor si nu te mai saturi mancandu-le. Sunt bune servite chiar dupa ce sunt gata dar si a doua zi, asa ca daca cumva vrei sa le pregatesti pentru invitati, poti cu incredere sa le prajesti cu o zi inainte. Daca nu va place susanul puteti incerca aceasta reteta de Chicken fingers.

chicken fingers cu susan

chicken fingers cu susan

Ingrediente:

  • ulei pentru prajit
  • 650 g piept de pui dezosat, fara piele
  • 2 oua mari
  • 10 linguri de faina alba
  • 200 g susan
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat
  • 1/2 lingurita sare

Mod de preparare chicken fingers cu susan:

  1. Amestecati faina cu 1/2 lingurita usturoi granulat, 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat, 1/2 lingurita sare si puneti compozitia intr-o caserola.
  2. Separat bateti ouale ca pentru omleta si mai punet 1-2 linguri de faina pentru a obtine o compozitie mai groasa.
  3. Taiati pieptul de pui fasii late de aproximativ 2 cm. Puneti puiul in caserola cu faina, inchideti cu capacul si scuturati bine pentru ca puiul sa fie bine dat cu faina pe toate partile.
  4. Puneti ulei la incalzit, intr-o tigaie cu pereti inalti. Treceti puiul prin ou, prin susan si asezati-l in uleiul bine incins. Reduceti putin focul si lasati aproximativ 3-4 min. pe o parte si 3-4 pe cealalta, pana cand isi schimba culoarea in maroniu inchis. Asezati pe un platou cu servetel de bucatarie pentru a se scurge de ulei.
  5. Serviti cu sos de maioneza si smantana.
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Tort cu cafea si crema de zmeura
Bautura de lapte cu zmeura si Green Sugar