Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Omleta la cuptor
Pentru a pregati acest mic dejun consistent, aveti nevoie de numai 3, 4 ingrediente iar timpul de preparare este redus. Cu acesta reteta am “inaugurat” tigaia de cupru pe care am primit-o, sunt super entuziasmata de ea, dar vreau sa va scriu mai multe despre calitatile ei intr-un articol urmator in care am sa gatesc o reteta ceva mai complexa, in minuntata tigaie.
Print
Ingrediente
  1. 4 oua
  2. -------------------------
  3. o mana de rosii cherry
  4. -------------------------
  5. 4 felii branza camembert
  6. -------------------------
  7. 4 felii bacon
  8. -------------------------
  9. ulei de masline
  10. -------------------------
  11. sare
  12. -------------------------
  13. piper
  14. -------------------------
  15. ierburi provence
Mod de preparare
  1. Bateti ouale pentru omleta. Ungeti cu putin ulei de masline, doua boluri de ceramica rezistente la caldura. Turnati in mod egal in ambele vase si introduceti in cuptorul preincalzit la 200 C. Lasati aproximativ 20 de minute in cuptor, si in utlimele 5 minute, puneti cuptorul pe programul de ventilare. Omleta este gata cand e rumenita pe deasupra si putin umflata. Inainte sa o scoateti din cuptor puteti verifica cu o furculita pentru a fi siguri ca e gata.
  2. Puneti feliile de bacon intr-o tigaie incinsa, prajiti-le pe ambele parti cate 1, 2 minute. Scoateti baconul pe o farfurie, si in aceasi tigaie adaugati putin ulei de masline, apoi puneti rosiile cherry la calit, condimentati cu sare si ierburi provence. Intoarceti-le pe toate partile, pentru a se face bine.
  3. Serviti omleta impreuna cu rosiile cherry si cateva felii de branza camembert.
Articook - Love to cook http://articook.ro/
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Cartofi cu pui si salata
Orez la cuptor