Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Omleta cu mamaliga
Aceasta e una din retetele pentru micul dejun pe care bunica obisnuia sa le faca. Poate ca vi se pare ciudata combinatia, dar este un gust care intrece cu mult o simpla omleta servita cu paine.
Print
Ingrediente
  1. 2 oua
  2. -------------------------
  3. sare si piper
  4. -------------------------
  5. ulei de masline
  6. -------------------------
  7. faina de malai
Mod de preparare
  1. Se pune apa la fiert, cand incepe sa fiarba se toarna faina de malai si se amesteca aproape tot timpul fierberii, la 1 cana de faina de malai se pun 3 cani de apa, inainte de a o lua de pe foc, se pune sare dupa gust.
  2. Omleta se prepara in modul obisnuit. Intr-un bol spargeti cele doua oua si cu o furculita amestecati. Cand tigaia e incinsa adaugati o lingura de ulei si turnati ouale, amestecati din cand in cand. La sfarsit sarati si piperati.
  3. Mamaliga se fierbe pana cand se intareste destul de bine. Cu o lingura mare luati din ea si asezati bucati pe un platou pentru a se raci. Serviti impreuna cu omleta.
  4. Se mai poate servi si cu muraturi.
Articook - Love to cook http://articook.ro/
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Sandwich cu pui si coleslaw
Kaizer cu sos de mustar