Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Ingrediente

  • 200 g spaghetti
  • 250 g sos de rosii
  • 3 catei de usturoi, pisati fin
  • 1 mana de rucole, doar frunzele, fara tulpina
  • 3 file de ansoa
  • 4, 5 linguri ulei de masline
  • sare de mare
  • piper boabe proaspat macinat

Mod de preparare

  1. Puneti paste la fiert in apa cu sare.
  2. Intr-o tigaie incapatoare, puneti uleiul de masline si adaugati sosul, lasati pana cand incepe sa fiarba dupa care adaugati usturoiul pisat fin, ansoa si amestecati.
  3. Lasati inca 3, 4 minute, amestecand din cand in cand.
  4. Apoi adaugati pastele fierte, scurse de apa si spalate la jet de apa rece, amestecati bine si puneti in farfurii. Nu este nevoie sa mai condimentati cu sare deoarece ansoa este sarat.
  5. Rucola si piperul se pune pe deasupra inainte sa serviti.
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Salata caesar
Sos alb cu parmezan