Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Pastele cele mai bune sunt cele proaspete facute acasa. Pentru aceste minunate paste de casa cu ou nu ai nevoie decat de faina, sare si oua si se fac atat de rapid daca ai o masina pentru intins, daca nu se intind cu sucitorul pana cand se subtiaza foaia aluat. Le puteti pastra intr-un recipient inchis la frigider pana la 2, 3 zile.

Ingrediente

  • 4 oua
  • 400 g faina
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

  1. Amestecati faina cu cele 4 oua si un praf de sare.
  2. Framantati timp de 20 min. pana cand aluatul este fin.
  3. Puneti aluatul intr-o folie de plastic, si lasati sa stea 30 de minute.
  4. Taiati aluatul in 4 parti egale si treceti prin masina de paste, de la marimea cea mai mare pana la marimea 6 pentru a face tagliatele, sau pana la marimea 1 pentru a face laste.
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Mini cheesecake vegan cu dovleac
Mini tarte cu lime