Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Nu am mai mancat gnocchi pana acum, seamana cu pastele dar sunt facute din cartofi. Imi plac si abia astept sa am timp sa ii gatesc eu, in casa. Deocamdata i-am cumparat de la Lidl, gata facuti, trebuie doar sa ii fierb doar 2 minute si sunt gata. Se pot folosi si ca garnitura dar merg foarte bine si cu un sos simplu ca si cel pentru paste.

gnocchi-cu-rosii3 gnocchi-cu-rosii2 gnocchi-cu-rosii1

Ingrediente

  • 500 g gnocchi
  • 3, 4 rosii medii
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare de mare
  • piper verde proaspat macinat
  • optional: ierburi provence

Mod de preparare

  1. Curatati usturoiul si taiati-l felii subtiri, taiati rosiile cubulete.
  2. Intr-un vas incapator puneti ulei de masline, cat sa acopere vasul, apoi puneti usturoiul si intr-un jumatate de minut adaugati rosiile. Amestecati si lasati 5 minute, pana cand rosiile aproape ca incep sa se transforme intr-un sos.
  3. Se fierb gnocchi in apa multa cu sare, timp de 2 minute.
  4. Se scurc de apa, fara a se mai spala, si se pun peste sosul de rosii, se condimenteaza cu sare, piper, ierburi provence si este gata!
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Somon file la tigaie
Rulada cu zmeura