Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Vinete la cuptor cu rosii si cascaval
Pentru aceasta reteta e nevoie doar de cateva ingrediente. Vinetele trebuie alese bine, daca au o aroma mai intepatoare nu sunt prea potrivite pentru aceasta reteta. Marimea lor nu conteaza prea mult, si cele mari se coc la fel de bine.
Print
Ingrediente
  1. 2 vinete
  2. -------------------------
  3. 3 linguri ulei de masline
  4. -------------------------
  5. 300 g cascaval moale sau mozzarella
  6. -------------------------
  7. 2 rosii mari, preferabil de gradina
  8. -------------------------
  9. 1 mana de frunze proaspete de busuioc
  10. -------------------------
  11. sare si piper
Mod de preparare
  1. Spalati si taiati vinetele in 2, fara sa inlaturati codita.
  2. Asezati-le intr-o tava si stropiti cu ulei de masline. Introduceti in cuptorul preincalzit la 200 C dupa care reduceti la 180 C.
  3. Lasati aproximativ 30 min., dupa care verificati daca sunt destul de moi in interior. Apoi presarati sare si piper, asezati feliile de rosii si cascavalul si introduceti in cuptor pentru inca 10 min. sau pana cand cascavalul este topit.
  4. Inainte sa serviti presarati busuioc.
Articook - Love to cook http://articook.ro/
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Tort Bufnita
Paine neframantata