Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Acesti Cartofi zdrobiti la cuptor sunt perfecti, aceasta este una din garniturile mele preferate. Imi place aroma de cartofi copti combinata cu piper si ulei de masline. Reteta este simpla, se fierb cartofii, se pun la cuptor si sunt gata! Se pot servi asa cum sunt, sau ca si garnitura, oricare ar fi alegerea sunt la fel de buni, putin crocanti pe deasupra si moi in interior.

cartofi-copti-2cartofi-copti

Ingrediente

  • 10-12 cartofi noi, in coaja
  • sare
  • piper negru, proaspat macinat
  • ulei de masline, extra virgin

Mod de preparare Cartofi zdrobiti la cuptor

  1. Spalati cartofii si puneti-i la fiert in apa cu 1 lingura de sare. Lasati la fiert timp de 20 min, verificati cu o furculita la final.
  2. Puneti cartofii scursi de apa intr-o tava cu hartie de copt. Folosind dosul unei linguri mai mari, zdrobiti cartofii apasandu-i putin, dar nu de tot.
  3. Presarati putina sare si piper pe deasupra, apoi turnati ulei de masline.
  4. Introduceti in cuptorul incalzit la 220 C, pus pe programul de ventilare si lasati-i 15-20 minute, pana cand isi schimba culoarea.
Read the recipe in English – SMASHED ROASTED POTATOES
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Chicken fingers cu sos de miere si mustar
Inghetata de fructe de padure