Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Una dintre cele mai simple si gustoase retete este cea de cartofi in coaja la cuptor, umpluti cu unt si cascaval.

cartofi-copti-5 cartofi-copti-4 cartofi-copti-3 cartofi-copti-1

Ingrediente

  • cartofi in coaja, spalati
  • cascaval razuit
  • unt
  • busuioc
  • oregano
  • ulei de masline
  • sare de mare

Mod de preparare

  1. Spalati bine cartofii, folosind un burete. Asezati-i intro tava cu peretii inalti.
  2. Presarati sare si ulei si introduceti in cuptorul preincalzit la 180 C.
  3. Dupa 30 min. intoarceti-i pe cealalta parte, dupa inca 30 min. verificati-i cu o furculita pentru a vedea daca sunt gata.
  4. Amestecati untul, moale, cu oregano, busuioc si sare.
  5. Separat razuiti cascavalul.
  6. Dupa ce i-ati scos din cuptor nu ii lasati la racit mai mult de 3,4 minute. Luati cate un cartof si folosind o furculita faceti loc in mijloc, astfel incat sa fie loc pentru a pune cate 2 lingurite de unt si 1 lingura de cascaval.
  7. Iar cand sunt gata deliciosii cartofi in coaja la cuptor, umpluti cu unt aromat si cascaval se servesc imediat cat sunt calzi.
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Varza murata cu carne
Paste cu legume la cuptor