Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Snitelul de curcan este asemanator cu cel de pui, doar ca pentru a iesi putin mai moale trebuie batut bine pentru a se subtia. Am folosit pentru invelis faina de malai, astfel am putut sa renunt la faina de grau, in felul acesta iese si putin mai crocant, dar este si foarte gustos.

Ingrediente

  • 1/2 piept de curcan, aprox. 300 g, taiat felii
  • 2 oua
  • 4,5 linguri faina de malai
  • sare si piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 brocoli mic
  • 2 morcovi medii

Mod de preparare

  1. Puneti la foc mic un vas cu peretii grosi si 2 linguri de unt, dupa ce s-a topit adaugati brocoli rupt bucatele si morcovii taiati feliute subtiri. Acoperiti si lasati la foc mediu pana cand legumele sunt moi. Spre final sarati legumele dupa gust.
  2. Taiati carnea de curcan felii subtiri, folosind un batator de carne pentru a face carnea si mai subtire.
  3. Condimentati fiecare felie pe o parte si cealalta cu sare si piper, apoi treceti-o prin oul batut si faina de malai. Puneti la prajit in tigaia cu ulei incins. Prajiti la foc mediu, pe ambele parti, pana cand s-a rumenit.
  4. Cand este gata, asezati snitelul pe un servete de hartie, pentru a scapa de surplusul de ulei.
  5. Serviti impreuna cu garnitura de legume.
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Blat de pizza cu faina de migdale
Lasagna fara cascaval si carne