Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Ingrediente

  • 1 Kg cartofi
  • 1 pui intreg, aprox. 1 Kg
  • 1 mar mare
  • 1 lingura boia 
  • 1/2 lingura piper negru sau verde, proaspat macinat
  • 1 lingura ierburi provence
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura sos de soya
  • 1 lingura sos Worcestershire

Mod de preparare

  1. Curatati cartofii si taiati-i, pe lung, in 4. Condimentati cartofii cu putina sare, ierburi provence si 3 linguri de ulei. Puneti un strat de cartofi in vasul de la slow cooker de 4,5 l.
  2. Amestecati sarea, boiaua, piperul, sosul de soia si cel de Worcestershire  intr-un bol. Spalati puiul si ungeti-l pe dinafara si pe dinauntru cu sosul preparat. Asezati marul in interiorul puiului si asezati-l peste cartofi, cartofii ramasi puneti-i pe margine in jurul puiului.
  3. Acoperiti cu capac aparatul slow cooker Crock Pot si setati functia High, iar timpul de gatire pentru 4, 5 ore. Daca folositi functia Low, lasati puiul sa stea in vas intre 6 si 8 ore. 
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Chec cu banane la Slow Cooker
Tocanita de vita la slow cooker