Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Zilele trecute nu aveam idee ce sa fac cu o punga de pastai proaspeti asa ca cel mai simplu mi s-a parut sa ii pun in slow cooker si sa mai adaug niste carne asa a rezultat reteta de fasole pastai cu pui la slow cooker. Cel mai usor si sanatos mod de a gati este intr-o oala slow cooker, pentru ca tot ce trebuie sa faci e sa pui ingredientele in vas, pui capacul si te intorci peste 3, 4 ore ca sa mananci. Ce imi place si mai mult, este ca poti sa combini ingredientele in nenumarate feluri si poti fi sigur ca de fiecare data mancarea va iesi la fel de buna si frageda. 

pui-cu-fasole-verde-la-slow-cooker-1 pui-cu-fasole-verde-la-slow-cooker-3

Ingrediente

  • 500 g fasole pastai
  • 2 morcovi 
  • 500 g piept sau pulpe de pui dezosate
  • 1 rosie mare
  • 1/2 ardei rosu
  • 3, 4 catei de usturoi
  • 1 bucatica de ghimbir proaspat
  • 1 mana de patrunjel proaspat
  • ulei de masline
  • sare 
  • piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

  1. Spalati fasolea pastai, apoi rupeti pastaile in doua. Curatati morcovii si taiati-i felii. Asezati pastaile si morcovii in vasul de la slow cooker, presarati putina sare, piper si putin ulei de masline, amestecati bine.
  2. Taiati marunt usturoiul, rosia, ardeiul rosu, ghimbirul si patrunjelul, amestecati si adaugati putin ulei de masline, sare si piper. Puneti puiul in mixul de condimente obtinut, amestecati bine dupa care puneti carnea peste pastai.
  3. Acoperiti cu capac aparatul slow cooker si setati functia High, iar timpul de gatire pentru 4 ore.
  4. Lasati 30 min la racit si puteti sa serviti mancarea de fasole pastai cu pui la slow cooker.
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Supa de pui si ciuperci la slow cooker
Chicken fingers cu sos de miere si mustar