Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Acest Cotlet de porc cu sos de ceapa la Slow Cooker iese foarte fraged. Se rumeneste putin inainte, cat sa prinda putina culoare si gust, iar pe timpul coacerii sta in sos si se face foarte fraged. Sosul de ceapa se face simplu, din sosul in care s-a copt carnea. Cel mai simplu mod de a pregati o cina “rapida” pentru ca pui mancarea si vi cand e gata, e ca si cum s-ar face singura, nu se arde, nu trebuie verificata sau sa stai langa ea. Si in functie de ceea ce ti se potriveste poti sa alegi timpul de preparare de 4 ore pe High sau la 6 ore pe Low.

cotlet-de-porc-si-sos-de-ceapa-la-slow-cooker-04 cotlet-de-porc-si-sos-de-ceapa-la-slow-cooker-03cotlet-de-porc-si-sos-de-ceapa-la-slow-cooker-02 Ingrediente:

  • 5 felii cotlet de porc
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa galbena, felii
  • 30 ml apa
  • 1 lingura zahar brun
  • 500 ml supa de pui
  • 2 lingurite sos de soya
  • 2 frunze de dafin
  • 1 lingura de amidon
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingura patrunjel uscat
  • sare si piper

Mod de preparare:

  1. Sarati si piperati carnea pe ambele parti. Puneti carnea in tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei si lasati pe ambele parti 3 minute, pana cand incepe sa se rumeneasca.
  2. Separat, puneti ceapa intr-o tigaie, in 30 ml apa, lasati pana devine transparenta, condimentati cu putina sare.
  3. Asezati feliile de carne in vasul de la slow cooker, adaugati ceapa pe deasupra si cele 2 frunze de dafin.
  4. Preparati sosul intr-o cratita mica, puneti impreuna: supa de pui, sos de soya si zaharul. Aduceti la fierbere dupa care turnati sosul peste carne.
  5. Acoperiti cu capac aparatul Slow Cooker Crock Pot si setati functia High, iar timpul de gatire pentru 4 ore. 
  6. Cand au trecut cele 4 ore, luati carnea din slow cooker si turnati sosul din vas, intr-o cratita. Cu un blender de mana, faceti crema sosul cu ceapa si puneti la foc mic. Adaugati otetul balsamic si patrunjelul si 1 lingura de amidon dizolvata in apa. Lasati 5 minute la fiert la foc mic amestecand din cand in cand.
  7. Reteta de Cotlet de porc cu sos de ceapa la Slow Cooker merge cel mai bine servita cu cartofi naturi.
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Chiftele in sos de rosii la cuptor
Supa de vita cu galuste la Slow Cooker