Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Cele mai bune deserturi mi se par cele care se pot servi mai multe zile, la cafea. 🙂 Aceasta prajitura cu piersici si nuca merge foarte bine cu o cafea. Am folosit zahar cu 0 calorii, daca inca nu ati auzit de zaharul minune, acesta se numeste Green Sugar, care este un îndulcitor 100% natural, cu zero calorii și zero indice glicemic, pe baza de extract uscat din frunze de Stevia.

Prajitura-cu-piersici-si-nuca---Green-Sugar-5

Prajitura-cu-piersici-si-nuca---Green-Sugar

Prajitura-cu-piersici-si-nuca---Green-Sugar-4

Prajitura-cu-piersici-si-nuca---Green-Sugar-2

 

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 100 g Green Sugar
  • 2 oua
  • 175 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri lapte
  • 1 lungurita esenta de vanilie
  • 420 g compot de piersicijumatati
  • 70 g nuca

Mod de preparare

  1. Topiti untul si apoi amestecati-l cu Green Sugar, folositi mixerul.
  2. Adaugati cate un ou pe rand, si continuati sa mixati pana cand amestecul devine spumos.
  3. Puneti esenta de vanilie amestecata cu laptele si apoi faina amestecata cu praful de copt. Continuati sa mixati mixerul.
  4. Turnati compozitia intr-o tava de prajituri unsa cu unt si data cu faina, asezati caisele si nuca pe deasupra.
  5. Puneti in cuptorul preincalzit la 160 g pentru 30 min.
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Prajitura cu malai
Cafeaua de dimineata cu Green Sugar