Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

coffee-green-sugar-laboratoarele-remedia-3 coffee-green-sugar-laboratoarele-remedia-4

Aceasta este cafeaua mea din ultimele saptamani, Cafea cu unt si Green Sugar. Reteta este inspirata din “Bulletproof Coffee”, ce este diferit e ca eu folosesc untul de cocos nu extract de cocos. Am crezut ca intotdeauna o sa imi pun lapte in cafea. Nu imi imaginam altfel, pana cand am descoperit noul mod de a prepara cafeaua. Iese atat de cremoasa si cu un gust bogat, de 10 ori mai buna decat cafeaua cu lapte. Cafeaua facuta in felul acesta iti da energie si concentrare pe durata de timp mai lunga decat cea obisnuita. Se spune ca untul este macare pentru creier si ca te ajuta sa te concentrezi mai bine la ceea ce faci, plus ca daca o bei cu unt, cafeaua nu iti mai da senzatia obisnuita de foame. Iar daca am descoperit cea mai buna cafea, nu se putea sa o indulcesc cu altceva inafara de indulcitorul cuburi de la Green Sugar.
coffee-green-sugar-laboratoarele-remedia-5 coffee-green-sugar-laboratoarele-remedia-6

Atat de simplu si rapid si in cateva minute ai cafeaua cea mai spumoasa si cremoasa. Este important sa folositi unt din lapte de vaca cu 80% grasime, dar din lapte de vaca hranita cu iarba netratata chimic. Eu folosesc Irish Butter BIO de la Lidl.
coffee-green-sugar-laboratoarele-remedia

Ingrediente:

  • 2 linguri de unt BIO 80% grasime
  • 1 lingura de unt de cocos
  • 400 ml cafea neagra
  • 2 cuburi de indulcitor Green Sugar

Mod de preparare:

  1. Puneti in blender untul din lapte de vaca si cel de cocos si turnati cafeaua. Inchideti cu capac si porniti blenderul pentru cateva secunde, pana cand totul devine cremos.
  2. Turnati cafeaua in cana si serviti impreuna cu 2 cubulete de indulcitor Green Sugar.
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Prajitura cu iaurt si Green Sugar
Supa de ciuperci