Salut, mă numesc Dika şi sunt persoana care a creat Articook – Love to Cook. Am studiat arte vizuale la liceu şi la facultate şi lucrez ca designer grafic, dar cea mai mare pasiune a mea, de când mă ştiu, este fotografia şi gastronomia.

Prin acest blog de fotografie culinară şi gastronomie simt că pot să-mi duc talentul creativ la un alt nivel. Pentru mine, gătitul e ca şi cum aş face design în viaţa reală, fiind creativă şi folosind ingrediente şi savori reale, care dau viaţă mâncării.

Locuiesc în România, în Cluj-Napoca, şi am început blogul culinar în 2010 în limba română. În 2015 am început un nou blog cu acelaşi nume, dar în limba engleză şi de-abia aştept să împart cu voi pasiunea mea pentru gătit şi să vă inspir către gastronomia simplă şi uşoară, de casă.

Nu sunt singură în această călătorie, ci îl am alături pe soţul meu, Ionatan, persoana care mă încurajează să fac întotdeauna lucrurile care-mi plac. Aşa că pot să spun că acest blog n-ar fi existat fără el.

dikaraul3-contur-finalgri

Toate pozele şi întregul conţinut de pe acest site (www.articook.ro) sunt protejate prin drepturi de autor şi nu pot fi folosite fără permisiune. Dacă doreşti să afişezi oricare dintre reţetele, articolele sau pozele mele, te rog să mă contactezi pentru a-mi cere permisiunea, la această adresă de email: dikapascu[at]gmail[dot]com, sau folosind formularul de contact de mai jos.

 

Trimite-mi un mesaj

 

Fields marked with a * are required.