Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Ingrediente

  • 250 g soia bucati mari
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 castravete
  • 1/2 avocado
  • 1 catel de usturoi
  • 2 rosii
  • 1/2 varza rosie
  • 100 ml smantana sau iaurt de soia
  • 6 lipii mici
  • ulei de masline extravirgin
  • sare de mare fina
  • piper negru proaspat macinat
  • otet balsamic

Mod de preparare

  1. Taiati toate legumele ca si pentru salata. Puneti-le intr-un bol si condimentati cu sare, piper, ulei de masline si otet balsamic.
  2. Puneti soia intr-un vas cu apa fierbinte, acoperiti si lasati pentru 15 minute. Dupa ce soia e moale, puneti-o la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Sarati dupa gust.
  3. Dati avocado pe razatoarea cea mai fina. Zdrobiti un catel de usturoi si amestecati, adaugati smantana sau iaurt de soia si condimentati cu sare si piper dupa gust.
  4. Pe fiecare lipie puneti cate doua linguri de salata, doua de sos si doua de soia, impachetati lipia si shaorma este gata.

 

Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Biscuiti cu unt de arahide
Bulete de cascaval