Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Daca vrei sa inlocuiesti sandwichul clasic cu unul la fel de usor de facut dar cu mult mai bun, poti incerca aceasta reteta de sandwich cu oua ochiuri. In loc sa mananci ochiurile ca de obicei puteti face un sandwichi cu ele, am folosit doua oua pe care l-am prajit si apoi le-am asezat intre feliile de paine impreuna cu rosii si cascaval.

Ingrediente

  • 2 oua
  • ulei de masline
  • 1 rosie, taiata felii subtiri
  • cateva felii de cascaval
  • sare si piper
  • 1 paine paillasse sau orice alt fel de paine cu forma si textura asemanatoare

Mod de preparare

  1. Puneti uleiul la incalzit, intr-o tigaie de ochiuri. Prajiti ouale pe ambele parti. Sarati si piperati.
  2. Taiati painea in 2 parti egale, apoi sectionati painea astfel incat feliile sa ramana prinse una de alta.
  3. Asezati cascaval pe ambele felii de paine. Puneti unul din ochiurile prajite, si cateva felii de rosii. Inchideti sandwichul si puneti aprox. 1 minut intr-un aparat de facut sandwich cald. Dar nu inchideti de tot aparatul pentru ca vrem doar sa se mai topeasca putin cascavalul.
  4. In caz ca nu folositi un aparat de sandwich, nu este nici o problema, cascavalul se poate topi daca faceti sandwichul imediat ce ouale sunt gata.
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Ratatouille
Chifle