Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Pentru reteta aceasta de salata de paste cu ton m-am inspirat de la reteta lui Dika de Salata cu ton si ou fiert, nu vroiam sa folosesc crutoanele si aveam nevoie de o mancare mult mai consistenta, asa ca am inlocuit painea cu paste si am mai adaugat si alte ingrediente care merg bine impreuna, asa mi-a iesit aceasta salata de paste cu ton, usor de preparat si foarte buna! Sunt curioasa daca va place ideea mea de salata si daca o veti incerca puteti scrie mai jos la comentarii cum v-a iesit! Sau va puteti inscrie ca Membrii Articook si sa postati varianta voastra de Salata de paste cu ton! Pofta buna!

 

Ingrediente

  • 1 conserva de ton bucati in ulei sau suc propriu, aprox. 200 g
  • 3 oua fierte
  • 
2 rosii
  • 1 castravete 
fabio
  • 1/2 salata  verde
  • 170 g paste
  • 
1 mana de masline vezi
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • 
condiment italienesc pentru salata

Mod de preparare

  1. Puneti la fiert pastele, dupa ce s-au fiert spalati sub jet de apa rece si stropiti cu putin ulei, amestecati-le si puneti-le intr-un vas mare.
  2. Fierbeti ouale tari, curatati de coaja si taiati-le cubulete, apoi puneti-le impreuna cu pastele. Taiati cubulete, rosiile, castravetele, salata verde si ouale si puneti-le peste pastele fierte, reci. Adaugati cele 2 linguri de ulei, tonul bucati si maslinele si mai amestecati inca odata.
  3. La final condimentati cu sare, piper si condiment italienesc pentru salata dupa gust.
  4. Se poate servi imediat sau le puteti pastra la frigider intr-o caserola inchisa, pana la servire.

 

 
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Dobos cu glazura de zahar ars
Brownies zis "The Brown"