Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Pentru ca ouale umplute sa fie cele mai bune, trebuie sa le faceti cu pate de casa. Puteti vedea reteta de pate din ficat de pui, dand clik aici.

Ingrediente

  • 10 oua, fierte
  • 300 g pate
  • 350 ml maioneza
  • 150 ml smantana
  • sare si piper

Mod de preparare

  1. Fierbeti ouale la foc redus 10 – 12 minute, dupa care lasati-le la racit, decojiti-le si sectionati fiecare ou in doua pe partea lunga. Pastrati galbenusurile pentru a le amesteca impreuna cu pateul.
  2. Folositi pentru inceput, doar 5 galbenusuri, pentru a ne asigura ca, compozitia nu va fi foarte seaca. Amestecati-le impreuna cu pateul folosind un mixer, pana obtineti o pasta cremoasa. Daca mai este nevoie condimentati cu sare.
  3. Umpleti cu o lingura, fiecare jumatate de ou cu compozitia de mai sus. Asezati ouale umplute, pe un platou, cu partea taiata in jos.
  4. Amestecati maioneza cu smantana si condimentati cu sare si piper, dupa care turnati-o peste oua.
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Porumb cremos in sos alb
Pate de casa din ficat de pui