Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone

Acestea sunt bulete de orez si se pot prepara din orez fiert ramas de la o masa anterioara. De obicei orezul care ramane nu mai este la fel de bun reincalzit, asa ca aceasta varianta il face sa fie din nou bun!

Ingrediente

  • orez fiert
  • cateva linguri de faina
  • 1 ou
  • sare si piper
  • verdeturi uscate
  • ulei pentru prajit
  • pesmet

Mod de preparare

  1. In functie de cat orez folositi, se pun pentru inceput 3, 4 linguri de faina si se amesteca. Adaugati oul si amestecati bine, pentru a putea forma bilele trebuie sa obtineti o compozitie bine inchegata, asa ca mai adaugati cate 1 lingura de faina daca trebuie. Condimentati cu sare, piper si verdeturi uscate (de ex.: patrunjel, oregano sau ierburi provonce, etc).
  2. Buletele astfel formate se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins, pe toate partile pentru a se rumeni.
  3. Se pot servi simple ca si aperitiv sau cu eu am ales o garnitura de ciuperci.
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on YummlyEmail this to someone
Tocanita de fasole cu carne si legume
Porumb cremos in sos alb